SIJAINTI
AUKIOLOAJAT
Ti-Pe 17-24
La 14-24
YHTEYSTIEDOT
Huippukokkien kala-äyriäis-illallinen 18.1. klo 18
Huippukokkien kala-äyriäis-illallinen 18.1. klo 18
Tammikuuko hiljaiseloa? No ei ainakaan meillä! Saamme nimittäin lauantaina 18. tammikuuta Egon keittiöön vieraaksi kaikki Olo Collectionin kahdeksan huippukeittiömestaria sekä vierailevana keittiömestarina legendaarisen Markus Maulavirran.
Jokainen keittiömestari kokkaa kymmenen ruokalajin Chef’s dinner -illalliselle joko kala- tai äyriäisannoksen – tai jälkiruoan. Kala- ja äyriäistarjonta on näin sydäntalvella parhaimmillaan, kun merivedet ovat kylmiä ja raikkaita.
Viiniasiantuntijamme valitsevat menulle täsmäviinit (juomapaketin saa halutessaan alkoholittomana), joten voimme luvata, että illan aikana myös ruoka- ja juomayhdistelmät ovat vimosen päälle.
Tarjolla on siis täysin ainutlaatuinen ilta, jota ei voi kokea missään muualla. Kymmenen ruokalajin illallinen juomineen maksaa 199 euroa. Varmista oma osallistumisesi heti, sillä paikkoja on hyvin rajallinen määrä ja ne menevät nopeasti!
CHEF´S DINNER EGO 18.1.2025
Menun hinta ruokajuomineen 199 €
CHEF´S DINNER EGO 18.1.2025
Menun hinta ruokajuomineen 199 €
Markus Maulavirta / Special guest
Maa-artisokkaa ja muikunmätiä
Tuomas Vierelä / Särkänlinna
Toast Skagen käsin kuorituista katkaravuista
Pekka Terävä / Olo Collection
Marinoitua kirjolohta ja umami-soijaa
Timo Meriläinen / Emo
Siika-hummeri-tartaletti ja yuzua
Lari Helenius / Olo Creative Catering
Paistettua kampasimpukkaa, kombu-voita, talvitryffeliä ja
paahdettua hasselpähkinää
Adrian Norwood / Scolare
Grillattua sinisimpukkaa, sakea ja höyrytettyä riisiä
Markus Päiväniemi / Forza
Pizza in teglia romana, jättikatkarapuja ja puttanesca-kastiketta
Riccardo Gatto / Ego
Höyrytettyä turskaa ja inkiväärillä maustettua rapukastiketta
Mikko Pakola / Brasa
Omenaa, mäntyä ja misoa
Tuomas Vierelä / Olo
Lämmintä suklaapiirakkaa ja karamellijäätelöä