AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 14-24

Nyt juhlitaan vappua!

Toukokuun ensimmäinen ja vappupäivä – siinäpä kaksi mainiota ja ihanan iloista syytä kokoontua herkuttelemaan ystävien ja perheen kanssa ranskalaisen keittiön makuja japanilaisella twistillä.

Meillä Egossa siihen on nyt mahtava mahdollisuus, sillä keittiöpäällikkömme Miika on suunnitellut juhlapäivän kunniaksi keväisen menun, joka alkaa jaettavilla alkupaloilla, pääruoaksi grillattu petit tender ja makeaksi päätökseksi syntisen hyvä french toast.

Avaamme ovet vappupäivänä jo ennen puolta päivää, mutta syömään ehdit myöhemminkin, sillä voit varata pöydän vappubrunssille klo 11.30–16 välille. Ravintola avoinna vappupäivänä klo 18 asti. Varauksen kesto 2,5 tuntia.

Varaa paikkasi pian!

EGON VAPPUBRUNSSI

EGON VAPPUBRUNSSI

Menu 59€
Varaukset klo 11.30-16 välille

ALKURUOAT – FAMILY STYLE -TYYLIIN SEURUEEN KESKEN JAETTAVIA

Grillattua vihreää parsaa ja togarashia

Sokerisuolattua lohta, sitrusta ja ponzua

Härkätartar, misomajoneesia ja lehtikaalia

Socca leipää ja oliiviöljyä

PÄÄRUOKA

Grillattua naudan petit tender, kevään vihanneksia ja sansho-pippurikastiketta

JÄLKIRUOKA

French toast ja shio koji -jäätelöä