AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 14-24

Kahden kulttuurin parhaat

Jotain hyvin tuttua, jotain täysin uutta. Kun ranskalainen bistrokulttuuri kohtaa japanilaisen keittiön, ollaan todella kiehtovien makuyhdistelmien äärellä. Listallamme on paljon vaihtoehtoja, joita yhdistellä toisiinsa. Kaikki annoksemme sopivat myös jaettaviksi.

EGO MENU

Latva-artisokkaa barigoule 13€

Vihreää parsaa, seesamia ja merileväsalaattia 12€

Hamachi sashimi 16€

Härkätartar ”parisienne” 14€

Etanoita ja karhunlaukkaa 13€

Ankanmaksaterriiniä, rusinoita ja rommia 18€

Valkoista parsaa, misoa ja shishoa 22€

Höyrytettyä piikkikampelaa ja soija sabayonia 25€

Paistettua ruijanpallasta ja kala ”bordelaisea” 27€

Vasikan kateenkorvaa kushiyaki 19€

Tonkatsu possusta, raparperia ja togarashia 23€

Kevätkananpoikaa Supreme 25€

Ranskalaisia + norietikaa 6€

Puikulaperunapyrettä 6€

Riisiä + furikakea 5€
+4€ sakella pestyä taimenen mätiä

Vihreä salaatti 7€

Hokkaido milk bread ”french toast” ja Sake-jäätelöä 13€

Yuzu parfait, kahvia ja misoa 12€

Suklaafondant ja vaniljajäätelöä 15€

Jäätelö / Sorbetti 6€

Pala juustoa 7€