AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 14-24

Huippukokkien kala-äyriäis-illallinen 18.1. klo 18

Huippukokkien kala-äyriäis-illallinen 18.1. klo 18

Tammikuuko hiljaiseloa? No ei ainakaan meillä! Saamme nimittäin lauantaina 18. tammikuuta Egon keittiöön vieraaksi kaikki Olo Collectionin kahdeksan huippukeittiömestaria sekä vierailevana keittiömestarina legendaarisen Markus Maulavirran.

Jokainen keittiömestari kokkaa kymmenen ruokalajin Chef’s dinner -illalliselle joko kala- tai äyriäisannoksen – tai jälkiruoan. Kala- ja äyriäistarjonta on näin sydäntalvella parhaimmillaan, kun merivedet ovat kylmiä ja raikkaita.

Viiniasiantuntijamme valitsevat menulle täsmäviinit (juomapaketin saa halutessaan alkoholittomana), joten voimme luvata, että illan aikana myös ruoka- ja juomayhdistelmät ovat vimosen päälle.

Tarjolla on siis täysin ainutlaatuinen ilta, jota ei voi kokea missään muualla. Kymmenen ruokalajin illallinen juomineen maksaa 199 euroa. Varmista oma osallistumisesi heti, sillä paikkoja on hyvin rajallinen määrä ja ne menevät nopeasti!

CHEF´S DINNER EGO 18.1.2025

Menun hinta ruokajuomineen 199 €

CHEF´S DINNER EGO 18.1.2025

Menun hinta ruokajuomineen 199 €

Markus Maulavirta / Special guest
Maa-artisokkaa ja muikunmätiä

Tuomas Vierelä / Särkänlinna
Toast Skagen käsin kuorituista katkaravuista

Pekka Terävä / Olo Collection
Marinoitua kirjolohta ja umami-soijaa

Timo Meriläinen / Emo
Siika-hummeri-tartaletti ja yuzua

Lari Helenius / Olo Creative Catering
Paistettua kampasimpukkaa, kombu-voita, talvitryffeliä ja
paahdettua hasselpähkinää

Adrien Norwood / Scolare
Grillattua sinisimpukkaa, sakea ja höyrytettyä riisiä

Markus Päiväniemi / Forza
Pizza in teglia romana, jättikatkarapuja ja puttanesca-kastiketta

Miika Keskitalo / Ego
Höyrytettyä turskaa ja inkiväärillä maustettua rapukastiketta

Mikko Pakola / Brasa
Omenaa, mäntyä ja misoa

Tuomas Vierelä / Olo
Lämmintä suklaapiirakkaa ja karamellijäätelöä