SIJAINTI
AUKIOLOAJAT
Ti-Pe 17-24
La 16-24
8-19.12 Ego avoinna
Ma-Pe 11.30-24
La 16-24
Joululounas tarjolla
8-19.12 ma-pe 11.30-15
YHTEYSTIEDOT
Entrées
Crudo 22
Tonnikalacrudoa, ponzua ja espelettepippuria
Scaloppe 18
Grillattua kampasimpukkaa, wasabikreemiä, vaniljaa ja pomeloa
Bœuf 20
Häränhäntäkroketti, tryffelimajoneesia ja tuoretta talvitfyffeliä
Brioche 14
Verjussa haudutettua purjoa, shisomajoneesia ja voissa paistettua briossia
Foie 16
Kananmaksamoussea ja nashipäärynää
Plats
Citrouille 24
Kurpitsa ja pinaatti pithivier, sanshopippurilla maustettua tummaa sipulikastiketta
Quenelles 28
Hummerivoissa haudutettuja haukiquenellejä, kukkakaalipyrettä ja togarashilla maustettua hummerikermaa
Pavé de faux-filet 29
Paistettua naudan ulkofilettä, grillattuja neulapapuja ja kastike fermentoidusta sansho-pippurista
Ris de Veau 32
Soijalla glaseerattua vasikan kateenkorvaa, paistettuja suppilovahveroita ja perunapyrettä
Canard 34
Paistettua ankanrintaa, vaaleaa sipulipyrettä, appelsiinillä ja Timurpippurilla maustettua ankkalientä
Desserts
Chocolat 14
Suklaapiirakkaa, muskottipähkinällä maustettua chantillia ja miso-voijäätelöä
Madeleines 8
Egon sakella glaseerattuja madeleine-leivoksia
Parfait 13
Yuzuparfait, japanin ruususiirappia ja karamellisoitua tattaria
Fromages Francais 11
Ranskalaiset juustot ja Sichuanpippurilla maustettua kirsikkahilloa


Menu du Chef
59 €
Soubise noisette
Karamellisoitua sipulia, muikunmätiä ja rapeaa quinoaa
Tartare
Hiillostettu härkätartar, kombukreemiä ja kaprista
Plaice
Hokkaido-leivällä kuorrutettua kuningaskampelaa, furikake-riisiä ja sudachilla maustettua vin jaune kastiketta
Chiboust
Lämmin vanilja crème chiboust, scihuanpippurilla maustettua veriappelsiini coulis ja sahramijäätelöä
