AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 14-24

Bon appétit!

Menu du Chef vai à la carte -listamme klassikkoannokset? Ehkä lasillinen tai pari hyvää viiniä ruoan seuraksi? Valitsitpa mitä vain, nostamme parasta pöytään. Sinä voit keskittyä nauttimaan mukavasta bistrotunnelmastamme.

Entrées

Tomate et gari 14
Marinoitua tomaattia, karhunlaukkaa ja garia

Escargot 17
Gratinoituja etanoita kuro ninniku

Crevette Éclair 19
Käsin kuorituilla katkaravuilla täytetty tuulihattu ja umeboshia

Coquille Saint-Jacques 20
Sokerisuolattua kampasimpukkaa, omenaa ja ponzua

Foie 16
Linnunmaksamoussea, vadelmaa, furikakea ja briossia

Plats

Courgettes 24
Grillattua kesäkurpitsaa, kikhernettä ja goma darea

Quenelles 28
Hauki quenellejä, katsuobushia ja grillattua kalakermaa

Pot au feu 27
Misolla glaseerattua karitsan potkaa ja kevään kasviksia

Steak frites 38
Grillattua naudan ulkofilettä, shichimi togarashi -voi, ranskalaisia ja salaattia

Sole 36
Merianturaa meuniére, yuzua, juuripersiljapyrettä ja pinaatti ohitashia

Desserts

Pistache financier 12
Pistaasifamamcier, maitosuklaa namelaka ja vadelmasorbettia

Fondant de chocolat 15
Suklaa fondant, seesami sokeria ja shio koji -jäätelöä

Parfait 14
Mansikka- suklaaparfait, marinoitua raparperia ja sansho -pippurilla maustettua mansikkalientä

Fromages Francais 8 |18|25
Ranskalaisia juustoja

Menu du Chef​
59 €

Asperge
Grillattua vihreää parsaa ja soija hollandaisekastiketta

Bœuf tataki
Härkätataki, marinoitua japanin retikkaa ja yuzu koshõa

Poulet
Grillattua kevätkananpoikaa, wasabilla ja seesamiöljyllä maustettua huhtasienikastiketta

Purin
Purin ja samppanjaetikalla marinoituja marjoja