AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 16-24

Bon appétit!

Menu du Chef vai à la carte -listamme klassikkoannokset? Ehkä lasillinen tai pari hyvää viiniä ruoan seuraksi? Valitsitpa mitä vain, nostamme parasta pöytään. Sinä voit keskittyä nauttimaan mukavasta bistrotunnelmastamme.

Entrées

Galette japonaise 17
Okonomiyaki, Café de paris -majoneesia ja bonitoa

Crudo 21
Siikacrudoa, vadelmaa ja ponzua

Chawanmushi 16
Chawanmushi ja marinoitua mätiä

Tempura 14
Enokitempuraa ja kuro ninniku -majoneesia

Poulpe 22
Grillattua mustekalaa, togarashia ja antiboise -kastiketta

Plats

Cepé un comté 24
Paistettua herkkutattia, paahdettua perunaa, Comté-juustokreemiä ja shisoa

Quenelles 28
Hauki quenellejä, grillattuja herneitä, katsuobushia ja simpukkakastiketta

Pot au feu 27
Soijalla glaseerattua karitsan potkaa ja kesän kasviksia

Ris de Veau 30
Teriyakilla glaseerattua vasikan kateenkorvaa ja paahdettua sipulipyrettä

Thon 34
Grillattua tonnikalaa, rayua, tomaatti no suzukea ja hummerikastiketta

Desserts

Soufflé 17
Yuzu-vaniljasoufflé ja misojäätelöä

Millefeuille 15
Tuhatlehtinen, vadelmaa ja yuzu crémeux

Parfait 14
Mansikka-suklaaparfait, marinoitua raparperia ja sansho -pippurilla maustettu mansikkaliemi

Fromages Francais 8
Ranskalainen juustopala

Menu du Chef​
59 €

Soubise
Sipulivaahtoa, piparjuurta, rapeaa pankoa ja sakella pestyä mätiä

Tartare
Härkätartar, chiliöljyä ja kyssäkaalia

Omble Chevalier
Paistettua nieriää, haudutettua pinaattia, perunapyrettä ja japanilaista ragua

Meringue
Ranskalaista marenkia, punaherukkaa, vaniljakermaa ja yuzuserbettiä