AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 16-24

Bon appétit!

Menu du Chef vai à la carte -listamme klassikkoannokset? Ehkä lasillinen tai pari hyvää viiniä ruoan seuraksi? Valitsitpa mitä vain, nostamme parasta pöytään. Sinä voit keskittyä nauttimaan mukavasta bistrotunnelmastamme.

Entrées

Moules 14
Yuzu-kosholla maustettuja sinisimpukoita, sahrami-aiolia ja tomaatti-vinegrettia

Crudo 20
Taimencrudoa, wasabia ja vaaleaa soijaa

Brioche 16
Metsäsieniä, pitkäpippuria ja briossia

Dumpling 18
Hitaasti kypsytetyllä häränhännällä täytetty perunadumpling ja salvia sabayon

Poulpe 22
Grillattua mustekalaa, togarashia ja antiboise -kastiketta

Plats

Cepé 24
Paistettua herkkutattia, paahdettua perunaa, Comté-juustokreemiä ja shisoa

Quenelles 28
Haukiquenellejä, paistettuja metsäsieniä, karhunlaukkaa ja miso beurre blanc

Pavé de faux-filet 29
Paistettua naudan ulkofilettä, grillattuja neulapapuja ja ​kastike fermentoidusta sansho-pippurista

Ris de Veau 32
Soijalla ja misolla glaseerattua vasikan kateenkorvaa ja paahdettua sipulipyrettä

Thon 34
Grillattua tonnikalaa, rayua, tomaatti no suzukea ja hummerikastiketta

Desserts

Soufflé 17
Sudachisoufflé ja misojäätelöä

Millefeuille 15
Tuhatlehtinen, vadelmaa ja yuzu crémeux

Parfait 14
Mansikka-suklaaparfait, punaherukkaa ja sansho -pippurilla maustettu mansikkaliemi

Fromages Francais 11
Ranskalaiset juustot ja Sichuanpippurilla maustettua kirsikkahilloa

Menu du Chef​
59 €

Soubise
Sipulivaahtoa, piparjuurta, rapeaa pankoa ja sakella pestyä mätiä

Tartare
Härkätartar, dijon-sinappia, daikonia ja togarashia

Caille

Grillattua teriyakilla glaseerattua viiriäistä, ​punajuurta ja supreme –kastiketta

Vanille & hinoki
Vaniljajäätelöä, hinoki-curdia ja vadelmaa