SIJAINTI
AUKIOLOAJAT
Ti-Pe 17-24
La 16-24
YHTEYSTIEDOT
Entrées
Galette japonaise 17
Okonomiyaki, Café de paris -majoneesia ja bonitoa
Crudo 21
Siikacrudoa, vadelmaa ja ponzua
Chawanmushi 16
Chawanmushi ja marinoitua mätiä
Tempura 14
Enokitempuraa ja kuro ninniku -majoneesia
Poulpe 22
Grillattua mustekalaa, togarashia ja antiboise -kastiketta
Plats
Cepé un comté 24
Paistettua herkkutattia, paahdettua perunaa, Comté-juustokreemiä ja shisoa
Quenelles 28
Hauki quenellejä, grillattuja herneitä, katsuobushia ja simpukkakastiketta
Pot au feu 27
Soijalla glaseerattua karitsan potkaa ja kesän kasviksia
Ris de Veau 30
Teriyakilla glaseerattua vasikan kateenkorvaa ja paahdettua sipulipyrettä
Thon 34
Grillattua tonnikalaa, rayua, tomaatti no suzukea ja hummerikastiketta
Desserts
Soufflé 17
Yuzu-vaniljasoufflé ja misojäätelöä
Millefeuille 15
Tuhatlehtinen, vadelmaa ja yuzu crémeux
Parfait 14
Mansikka-suklaaparfait, marinoitua raparperia ja sansho -pippurilla maustettu mansikkaliemi
Fromages Francais 8
Ranskalainen juustopala
Menu du Chef
59 €
Soubise
Sipulivaahtoa, piparjuurta, rapeaa pankoa ja sakella pestyä mätiä
Tartare
Härkätartar, chiliöljyä ja kyssäkaalia
Omble Chevalier
Paistettua nieriää, haudutettua pinaattia, perunapyrettä ja japanilaista ragua
Meringue
Ranskalaista marenkia, punaherukkaa, vaniljakermaa ja yuzuserbettiä