AUKIOLOAJAT

Ti-Pe 17-24
La 16-24

8-19.12 Ego avoinna
Ma-Pe 11.30-24
La 16-24

Joululounas tarjolla
8-19.12 ma-pe 11.30-15

Bon appétit!

Menu du Chef vai à la carte -listamme klassikkoannokset? Ehkä lasillinen tai pari hyvää viiniä ruoan seuraksi? Valitsitpa mitä vain, nostamme parasta pöytään. Sinä voit keskittyä nauttimaan mukavasta bistrotunnelmastamme.

Entrées

Crudo 22​
Tonnikalacrudoa, ponzua ja espelettepippuria

Scaloppe 18​
Grillattua kampasimpukkaa, wasabikreemiä, vaniljaa ja pomeloa

Bœuf 20​
Häränhäntäkroketti, tryffelimajoneesia ja tuoretta talvitfyffeliä

Brioche 14​
Verjussa haudutettua purjoa, shisomajoneesia ja voissa paistettua briossia

Foie 16​
Kananmaksamoussea ja nashipäärynää

Plats

Citrouille 24​
Kurpitsa ja pinaatti pithivier, sanshopippurilla maustettua tummaa sipulikastiketta

Quenelles 28
Hummerivoissa haudutettuja haukiquenellejä, kukkakaalipyrettä ja ​togarashilla maustettua hummerikermaa

Pavé de faux-filet 29
Paistettua naudan ulkofilettä, grillattuja neulapapuja ja ​kastike fermentoidusta sansho-pippurista

Ris de Veau 32
Soijalla glaseerattua vasikan kateenkorvaa, ​paistettuja suppilovahveroita ja perunapyrettä

Canard 34​
Paistettua ankanrintaa, vaaleaa sipulipyrettä, appelsiinillä ja​ Timurpippurilla maustettua ankkalientä

Desserts

Chocolat 14​
Suklaapiirakkaa, muskottipähkinällä maustettua chantillia ja miso-voijäätelöä

Madeleines 8​
Egon sakella glaseerattuja madeleine-leivoksia

Parfait 13
Yuzuparfait, japanin ruususiirappia ja karamellisoitua tattaria

Fromages Francais 11
Ranskalaiset juustot ja Sichuanpippurilla maustettua kirsikkahilloa

Menu du Chef​
59 €

Soubise noisette​
Karamellisoitua sipulia, muikunmätiä ja rapeaa quinoaa​

Tartare
Hiillostettu härkätartar, kombukreemiä ja kaprista

Plaice​
Hokkaido-leivällä kuorrutettua kuningaskampelaa, furikake-riisiä ja sudachilla maustettua vin jaune kastiketta

Chiboust​
Lämmin vanilja crème chiboust, scihuanpippurilla maustettua veriappelsiini coulis ja sahramijäätelöä