SIJAINTI
AUKIOLOAJAT
Ti-Pe 17-24
La 14-24
YHTEYSTIEDOT
Entrées
Tomate et gari 14
Marinoitua tomaattia, karhunlaukkaa ja garia
Escargot 17
Gratinoituja etanoita kuro ninniku
Crevette Éclair 19
Käsin kuorituilla katkaravuilla täytetty tuulihattu ja umeboshia
Coquille Saint-Jacques 20
Sokerisuolattua kampasimpukkaa, omenaa ja ponzua
Foie 16
Linnunmaksamoussea, vadelmaa, furikakea ja briossia
Plats
Courgettes 24
Grillattua kesäkurpitsaa, kikhernettä ja goma darea
Quenelles 28
Hauki quenellejä, katsuobushia ja grillattua kalakermaa
Pot au feu 27
Misolla glaseerattua karitsan potkaa ja kevään kasviksia
Steak frites 38
Grillattua naudan ulkofilettä, shichimi togarashi -voi, ranskalaisia ja salaattia
Sole 36
Merianturaa meuniére, yuzua, juuripersiljapyrettä ja pinaatti ohitashia
Desserts
Pistache financier 12
Pistaasifamamcier, maitosuklaa namelaka ja vadelmasorbettia
Fondant de chocolat 15
Suklaa fondant, seesami sokeria ja shio koji -jäätelöä
Parfait 14
Mansikka- suklaaparfait, marinoitua raparperia ja sansho -pippurilla maustettua mansikkalientä
Fromages Francais 8 |18|25
Ranskalaisia juustoja
Menu du Chef
59 €
Asperge
Grillattua vihreää parsaa ja soija hollandaisekastiketta
Bœuf tataki
Härkätataki, marinoitua japanin retikkaa ja yuzu koshõa
Poulet
Grillattua kevätkananpoikaa, wasabilla ja seesamiöljyllä maustettua huhtasienikastiketta
Purin
Purin ja samppanjaetikalla marinoituja marjoja