SIJAINTI
AUKIOLOAJAT
Ti-Pe 17-24
La 16-24
YHTEYSTIEDOT
Entrées
Moules 14
Yuzu-kosholla maustettuja sinisimpukoita, sahrami-aiolia ja tomaatti-vinegrettia
Crudo 20
Taimencrudoa, wasabia ja vaaleaa soijaa
Brioche 16
Metsäsieniä, pitkäpippuria ja briossia
Dumpling 18
Hitaasti kypsytetyllä häränhännällä täytetty perunadumpling ja salvia sabayon
Poulpe 22
Grillattua mustekalaa, togarashia ja antiboise -kastiketta
Plats
Cepé 24
Paistettua herkkutattia, paahdettua perunaa, Comté-juustokreemiä ja shisoa
Quenelles 28
Haukiquenellejä, paistettuja metsäsieniä, karhunlaukkaa ja miso beurre blanc
Pavé de faux-filet 29
Paistettua naudan ulkofilettä, grillattuja neulapapuja ja kastike fermentoidusta sansho-pippurista
Ris de Veau 32
Soijalla ja misolla glaseerattua vasikan kateenkorvaa ja paahdettua sipulipyrettä
Thon 34
Grillattua tonnikalaa, rayua, tomaatti no suzukea ja hummerikastiketta
Desserts
Soufflé 17
Sudachisoufflé ja misojäätelöä
Millefeuille 15
Tuhatlehtinen, vadelmaa ja yuzu crémeux
Parfait 14
Mansikka-suklaaparfait, punaherukkaa ja sansho -pippurilla maustettu mansikkaliemi
Fromages Francais 11
Ranskalaiset juustot ja Sichuanpippurilla maustettua kirsikkahilloa
Menu du Chef
59 €
Soubise
Sipulivaahtoa, piparjuurta, rapeaa pankoa ja sakella pestyä mätiä
Tartare
Härkätartar, dijon-sinappia, daikonia ja togarashia
Caille
Grillattua teriyakilla glaseerattua viiriäistä, punajuurta ja supreme –kastiketta
Vanille & hinoki
Vaniljajäätelöä, hinoki-curdia ja vadelmaa